• Gezocht: Vrijwilliger Wedstrijdsecretariaat

  Tijden veranderen, ook bij SV Koedijk, het pc-tijdperk is voorbij, we gaan verder op onze smartphone, niet op het veld natuurlijk, maar in ons secretariaat, waar leiders en scheidsrechters op hun smartphone voor en na de wedstrijd het administratieve gedeelte invullen.

  Op een zaterdagochtend of middag (streven: 1x per 2 weken) bemens je het wedstrijdsecretariaat. Daar ontvang je gasten zoals leiders, trainers en scheidsrechters die bij VRC komen voorafgaand aan- en na afloop van de wedstrijden. Dit zijn er een stuk of 12 per ochtend of middag.

  Je bent belangrijk voor:

  • Ontvangst gasten en scheidsrechters (gastheer/gastvrouw)
  • Het verstrekken van informatie over de geplande velden en kleedkamers Verstrekken van wedstrijdballen en vlaggen.
  • Op de speeldag krijg je het volledige wedstrijdprogramma op je mobiel.
  • Verzorgen van koffie of thee aan je gasten
  • Verzorgen van thee en limonade voor de teams die komen spelen. 

  Kenmerkend aan jou is:

  Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en te helpen die net als jij actief bijdragen als vrijwilliger. Je vindt het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de organisatie van het voetbal. Zonder jou worden er namelijk geen wedstrijden gespeeld.

  We vragen:

  2 ochtenden of middagen per maand, waarin je onderdeel uitmaakt van een leuk team met vrijwilligers die om toerbeurten het secretariaat bemensen. Zie je de rol van gastheer/gastvrouw wel zitten en kun je goed in een team werken meld je dan aan.

  Je krijgt:

  Enorm veel waardering van spelers, ouders van jonge spelers, actieve vrijwilligers en overige betrokkenen. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. In overleg met jou word je ingepland door de Wedstrijdsecretaris. Hij is ook je aanspreekpunt voor vragen, tips of verbetersuggesties.

  Dit is jouw moment, reageer nu!

  Ben jij de Vrijwilliger Wedstrijdsecretariaat die we zoeken? Neem contact op met Maikel Deijkers (Wedstrijdsecretaris).  
  T06-19337725 Mwedstrijdzaken@svkoedijk.nl