• Op 21 Mei 2024 hebben wij onder onze jongste jeugd een sponsorloop gehouden, en wat hebben de kinderen ontzettend hun best gedaan!!!

In totaal is er € 1050,- euro opgehaald en daar zijn we zo blij mee als vereniging.

Juist voor de jeugd, wilden we graag wat extra kleine doeltjes erbij. Deze worden graag door onze trainers gebruikt en daar kan je er maar niet genoeg van hebben.

Deze worden nu besteld, 2 stuks en we verwachten ze natuurlijk in het nieuwe seizoen.

Onder alle lopers hadden 3 jongens wel heel erg veel opgehaald, Lucas Dekker (JO9-3) en Gino van der Most (JO10-4) hebben samen een gedeelde tweede plek.

De absolute winnaar van de sponsorloop is deze keer: Joep van Rijswijk (JO9-3) met €295,- euro voor onze club.

Vandaag gingen ze op de foto en kregen ze een leuke prijs, als dank voor hun inzet.

We zijn op al onze pupillen trots dat ze hebben meegedaan, want alleen dan kan je dit soort mooie dingen bewerkstelligen.

Op naar een nieuw seizoen!!💪⚽️👍🏻