• Scheidsrechters coördinator zaterdag

Scheidsrechters coördinator gezocht!

Bij SV Koedijk willen we onze jeugd met het grootst mogelijke plezier laten voetballen.

Onmisbaar hierbij is uiteraard de scheidsrechter. Als vereniging zijn we er trots op dat er een aantal personen zijn die geregeld een wedstrijd fluiten op zaterdag.

Het aanstellen van de scheidsrechters wordt gedaan door de scheidsrechtercoördinator.

Ben jij bereid om ongeveer 1 á 2 uur per week op te offeren voor het voetbalplezier van de jeugd van SV Koedijk?

Concreet houdt het dus in dat je met het scheidsrechterkorps afstemt wie welke wedstrijd fluit. Het afstemmen gebeurt tegenwoordig veelal via de app, waardoor het werk flexibel is en makkelijker uit te voeren dan in voorgaande jaren.

Het zou een plus zijn wanneer je als scheidsrechtercoördinator ook kan kijken naar hoe we scheidsrechters beter kunnen ondersteunen als vereniging. En hoe we nieuwe jonge mensen kunnen interesseren en opleiden als scheidsrechter.

Kom op Koedijk laat je horen en geef je op via wedstrijdzaken@svkoedijk.nl.

Zonder scheidsrechters, geen voetbal.

Samen maken wij de club.