• Per 1 juli 2024 gaat het nieuwe omnibestuur van start. Wij als oud bestuur zijn verheugd dat Pascal Visser, Mick Spruijt en aspirant lid Jasper Jongejan het stokje overnemen.

Het heeft even geduurd maar het gaat eindelijk dan echt gebeuren, na vele jaren zijn het deze jonge mannen die zich hebben aangemeld om de vereniging te gaan besturen.

Wij hebben er het volle vertrouwen in dat de toekomst van de vereniging weer voor vele jaren geborgd is. We zullen de mannen niet compleet in het diepe gooien maar ze ondersteunen daar waar nodig. Ook zullen we actief mee blijven doen, lees bemoeien, met de verbouwing t.b.v. de verduurzaming en het inhuizen van tennisvereniging Koedijk.

We wensen het nieuwe omnibestuur, maar ook de overige nieuwe bestuursleden van de diverse commissies heel veel succes bij het uitvoeren van hun taken.

Ruud Slikker

Roel van Halst