• Koedijk - RCZ

De opdracht vanmiddag was duidelijk, een overwinning en je zou veilig zijn. Koedijk begon goed aan de wedstrijd zonder de geschorste Sven en een doelpunt leek in de lucht te hangen. De gasten lieten zich terugzakken en probeerde in de tegenstoot via vooral hun linkerkant gevaarlijk te worden. RCZ probeert directe degradatie te ontlopen en kwam na het goede begin van Koedijk wat beter in de wedstrijd, de goed keepende Vince moest een lastig schot overtikken. Koedijk leek het aan het begin van de 2e helft wat kwijt te zijn en ook de wissels bij de gasten waren niet bepaald een vooruitgang zodat een 0-0 lange tijd een logische uitslag zou zijn. In minuut 72 mocht Tom vanaf 16 meter aanleggen voor een vrije trap en deze verdween wonderschoon achter de keeper. Luc maakte de bevrijdende 2-0, maar deze werd volledig onterecht afgekeurd door de scheidsrechter die op het vlagsignaal van z'n assistent afging. Overwinning uiteindelijk over de streep getrokken en 3e klasse veilig gesteld.

Vince Stan Nick Gennaro Roy Cecil Luc Tom Douwe Remco Kevin