• Beste leden van SV Koedijk,

  Zoals jullie wellicht in de media en op social media hebben gelezen is er een probleem ontstaan voor ons 1e elftal op zondag.

  Door het vertrek van een aantal spelers en te weinig doorstroming, bleven er niet genoeg spelers over om een volwaardig team op de been te brengen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat Tim Emmerik, die komend seizoen het stokje van Jeroen Bommels zou overnemen, besloten heeft zich terug te trekken als trainer.  Als gevolg daarvan en het niet kunnen neerzetten van een volwaardig team, is er besloten om ons 1e team terug te trekken uit de 3e klasse van de zondagcompetitie.

  We hebben onze O23 bereid gevonden om met aanvulling uit de 19-1 en een overgebleven speler van zondag 1 een zaterdag 1 te gaan vormen, die zal gaan uitkomen in de 5e klasse.

  Wij begrijpen als Koedijk zijnde dat dit niet de ideale situatie is, maar danken de huidige O23 dat zij samen met de nieuwe O23, deze stap durven te nemen om op deze manier te bouwen aan een nieuw 1e elftal, om uiteindelijk weer op een zo hoog mogelijk niveau op zondag te gaan spelen.

  Verder willen we ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie mede te delen dat het huidige veldvoetbalbestuur ermee stopt.

  M.i.v. heden zal het nieuwe bestuur haar intrede doen. Dit bestuur zal gevormd gaan worden door:

  Frank Ensing (Voorzitter)

  Wim Emmerik (Vice Voorzitter en technische zaken)

  Maikel Deijkers (Secretaris)

  Momenteel zijn er nog gesprekken gaande met 2 kandidaten om tot een voltallig bestuur te komen. Rob Romijn blijft tot die tijd bereid om het stukje budgetbeheer op zich te nemen.

  Het nieuwe bestuur dankt Joost Schaub en Silvester Schram voor hun tijd en energie die ze in SV Koedijk hebben gestoken.

  Namens het nieuwe veldvoetbalbestuur,

  Frank Ensing

  Wim Emmerik

  Maikel Deijkers