MEER DAN SPORT ALLEEN

UPDATE ! Schema foto’s maken plaatjesactie Jumbo zaterdag 18 november

Afgelopen zaterdag verliep het foto nemen van een groot aantal teams heel goed! Dank voor alle betrokken leiders, ouders en spelers!
We hebben ervaren, dat het foto’s nemen van de teams, waarvan de lijst met spelers vooraf aan ons was doorgegeven, zeer soepel verloopt. Vandaar ons verzoek aan de leiders de lijst met spelers tijdig aan Rint door te geven, dan staat alles klaar.
 
Extra:
Voor de meisjes t/m 19 jaar (ook Handbal) geldt dat van hun teams ook foto’s worden genomen. Deze teams worden ook ingepland.
 
Onderstaand is het schema zichtbaar voor de individuele en teamfoto’s per team op komende zaterdag 11-18:
 

 
De teamleiders worden gevraagd de lijst met namen van de spelers vooraf naar Rint te appen of mailen :
Rint van der Kooi: tel: 06-36.18.26.01 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De spelers dienen in Koedijk-shirt (zonder onder-shirt) op de vermelde tijd aanwezig te zijn in de kantine bij de oude bestuurskamer. Daar worden de individuele foto’s gemaakt. Ook de leider(s) worden gevraagd op de foto te gaan. Er hangt een spiegel. Voor de leiders is een sv Koedijk leidersshirt aanwezig.
Na de individuele foto’s volgt de teamfoto op het E-veld (dit gaat ook door als het regent).
 
Het is niet verplicht om een foto te laten nemen. Indien een speler of de ouders/verzorgers er bezwaar tegen hebben, kunnen zij dit aangeven bij de teamleider. Indien je na het nemen van de foto alsnog bezwaar maakt, kun je dit doen door middel van onderstaand document.
 
Extra:
Ook is het mogelijk van de achternaam van een speler alleen de 1e letter en een punt te laten weergeven op de foto. Dit kan voor het foto nemen worden aangegeven bij Rint of achteraf met onderstaand document.
 

 
Extra:
Na het foto nemen krijgen de teamleiders 2 documenten mee voor elke speler: het document om af te zien van de foto (achteraf) en een bestellijst voor een poster, een mok of een sleutelhanger. Deze bestellijst kan tot ca. 9 december worden ingeleverd bij Rint. Nadere info volgt hier later over op de website.
 

 
Volgende week volgt het schema van de laatste zaterdag 18-11.
Dan worden ook spelers, die niet aanwezig konden zijn op de geplande dag, door ons uitgenodigd om op de foto te gaan. De foto’s van deze spelers worden dan toegevoegd bij het juiste team.

Met vriendelijke groet,
 
Wim Smit
06-43 16 65 59
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rint van der Kooi
06-36 18 26 01
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.