• Alliance '22 - Koedijk

Trainer Jeroen Bommels vroeg om gif in de bespreking en het moet gezegd de overwinning op nr 2 van de ranglijst Alliance was verdiend. Onder de rook van Aerdenhout begon Koedijk op het kleine veld sterk aan de wedstrijd onder leiding van arbiter Gajadien. De corners volgden elkaar rap op en Gennaro leek voor de voorsprong te zorgen, maar dit werd ternauwernood voorkomen. De 0-1 kwam er wel via Luc en het spelbeeld veranderde niet tot aan de rust. Koedijk de bal en Alliance dat een soort handbalverdediging hanteerde. Alliance zou wel op gelijke hoogte komen, de concentratie was bij Koedijk op dat moment al bij een kop hete thee en dat was geen overbodige luxe met dit weer. In de rust weinig aanmerkingen op het spel, geloof in een goede afloop was er volop. Bouke kwam Mees na 62 minuten aflossen en een minuut later was het Max die de verdiende 1-2 inschoot. Luc vergrootte de voorsprong naar 1-3 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Leek, want arbiter Gajadien legde de bal op 11 meter na een \"handsbal\". De sterk keepende Vince redde, maar moest in de rebound toch het hoofd buigen. Alliance moest nu wel de loopgraven verlaten en zo ontstond er veel ruimte achter hun verdediging. Die ruimtes werden heel veel afgevlagd, maar Kevin kon toch de 2-4 binnenschieten. Wedstrijd nu dan gespeeld? Nee, Alliance mocht nog een keer van 11 meter schieten, een strafschop die zelfs de bank van de thuisclub ook niet begreep. Vince stopte deze ook en verwerkte de bal goed naar de zijkant. Trotse staf en spelersgroep na afloop, 3 dikverdiende punten.

Vince Stan Gennaro Nick Mees Sean Luc Max Tom Sven Kevin

62. Bouke voor Mees