Pupillen nieuws

Lionel Messi en zijn moeizame start bij Paris Saint-Germain

Vandaag om 16:00  Deze zomer veranderden de twee beste spelers ter wereld van club. Terwijl Cristiano Ronaldo wekelijks schittert bij Manchester United, verloopt de start van Lionel Messi in het shirt van Paris Saint-Germain minder vlot. Ook tegen Olympique Lyon ging het niet vanzelf voor de Argentijn. meer »

Timber, Max en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 5

Vandaag om 12:00  Speelronde nummer vijf in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende hoofdrolspelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend. meer »

Samenvatting PSV - Feyenoord (0-4)

Vandaag om 7:00  PSV is zondagmiddag tegen een flinke zeperd aangelopen. De ploeg van Roger Schmidt, wie wederom veel kritiek kreeg op zijn wisselbeleid, ging in eigen huis met 0-4 onderuit tegen Feyenoord. Jens Toornstra, Bryan Linssen en Cyriel Dessers zorgden voor de Rotterdamse treffers.  meer »

Jong AZ aan kop: deze spelers moeten we in de gaten gaan houden

Gisteren om 16:33  Jong AZ sluit het weekeinde af op de eerste plek en is daarmee nog altijd de verrassende koploper van de Keuken Kampioen Divisie. De beloften uit Alkmaar, die onder leiding staan van Maarten Martens. zijn uitstekend uit de startblokken geschoten. Dat terwijl het met het grote AZ in de Eredivisie een stuk minder gaat. Welke uitblinkers van de beloftenploeg zouden AZ er weer bovenop kunnen helpen? meer »

Zes bijzondere feitjes en statistieken na de droomweek van Ajax

Gisteren om 13:00  Ajax heeft de wind in de rug. De Amsterdammers wonnen deze week twee keer en scoorden veertien keer. De defensie werd daarentegen slechts één keer gepasseerd. Daardoor zette Ajax een aantal bijzondere statistieken neer. meer »

Deze vergeten Oranje-internationals zijn nog altijd actief als voetballer

Gisteren om 10:58  De carrière van een voetballer verloopt met pieken en dalen. Bij sommige spelers zijn die pieken iets groter en de dalen dieper. Deze vijf spelers verdwenen na hun oproep voor Oranje compleet uit beeld. meer »

Samenvatting Ajax - Cambuur (9-0)

18 september 2021 23:20  Na een geweldige avond in Lissabon heeft Ajax zichzelf ook in de Eredivisie van zijn beste kant laten zien. De ploeg van Erik ten Hag kreeg promovendus SC Cambuur op bezoek en maakte korte metten met de Leeuwarders. Acht verschillende doelpuntenmakers zorgden ervoor dat Ajax met 9-0 (!) wist te winnen. meer »

De laatste keer dat PSV - Feyenoord een winnaar opleverde

18 september 2021 15:13  Er vindt zondag een heerlijke wedstrijd plaats in de Eredivisie. PSV neemt het namelijk om 14.30 uur op tegen het Feyenoord van Arne Slot. De koploper bevindt zich in een heerlijke flow, maar het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat het Feyenoord voor het laatst (in eigen stadion) wist te verslaan. Welke spelers stonden er toen in het veld? meer »

Deze buitenlandse topwedstrijden mag je echt niet missen op superzondag

18 september 2021 10:53  In Nederland staat er zondag met PSV - Feyenoord een absolute topper op het programma, maar ook in de buitenlandse competities worden er heerlijke duels afgewerkt. We kunnen morgen daarom met recht een superzondag noemen, want de onderstaande wedstrijden mag je echt niet missen. meer »

Interview Thomas van Bommel: "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug"

17 september 2021 14:00  Thomas van Bommel groeide op met twee WK-finalisten in de familie. De negentienjarige middenvelder, zoon van Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk, bouwt op het middenveld van MVV aan zijn eigen carrière. "Vooral in mijn karakter zie ik dingen van mijn vader terug." meer »