Webshop SV Koedijk

Hummel Madrid l.m. Jr.

€ 24,99

Het Madrid shirt is een klassiek voetbalshirt met verticale lijnen en een effen vlak op de voor- en achterzijde dat ruimte biedt voor bedrukking. Het shirt heeft een v-hals van elastisch rib-materiaal. Het hummel logo op de borst is gesublimeerd, net als de gestreepte print.

Hummel Madrid l.m. Sr.

€ 27,50

Euro Short

€ 11,50

Deze korte sportbroek in één kleur is gemaakt van 100% polyester en heeft een elastische tailleband. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd waardoor je huid droog blijft. De kleur blijft lang mooi, ook bij veelvuldig wassen. De shorts bevat een binnenbroekje van mesh.

Original Sock

€ 9,99

Deze hoge kousen van Stanno hebben een anatomische voet die rondom is voorzien van een hoogwaardige, elastische polypropyleenvezel voor een comfortabel voetbed. De achterzijde van de kous is voorzien van mesh-breiwijze voor een optimale pasvorm. De kousen zijn naadloos gestikt en bieden optimaal draagcomfort. De elastische boord houdt de kous op de plaats. Op de voet een links/rechts-indicatie.

Status: Uitverkocht

Unity Keeper Set Dames/Meiden Jr.

€ 44,99

De ClimaTec finish van deze keeperset (100% polyester) zorgt voor optimale vochtafvoer. Dankzij de ventilerende mesh-structuur aan de zijden en op de achterkant voelt de set licht en luchtig aan. Op de ellebogen bevat het shirt beschermende paddings en ook aan de zijden van de broek zijn doorgestikte paddings geplaatst. Het shirt, met een sublimatieprint met dip-dye kleurverloop, heeft een zachte v-hals kraag van rib-materiaal. De shorts heeft een binnenbroekje van mesh-materiaal en een elastische boord met aansnoerkoord.

Status: Uitverkocht

Unity Keeper Set Dames/Meiden Sr.

High Impact Keeper Sock

€ 17,50

Unity Keeper Set Jr.

€ 44,99

Status: Uitverkocht

Unity Keepers Set Heren/Jongens Sr.

High Impact Keeper Sock

€ 17,50

Deze sok is speciaal ontworpen voor keepers en bevat drie lagen van gevoerde versteviging voor optimale bescherming tegen blessures. De sok heeft een gebreide mesh-structuur aan de achterzijde en een anatomische voet voor een perfecte pasvorm. Dit resulteert in een zeer comfortabel voetbed dat bovendien naadloos is om irritatie te voorkomen.

Club Shirt k.m. Jr.

€ 16,99

Het hummel Club shirt is gemaakt van 100% hoogwaardig polyester ClimaTec. Dit sneldrogende stretch-materiaal voelt comfortabel aan en zorgt ervoor dat zweet optimaal wordt afgevoerd. Door de mesh-inzet in de zij en de ademende stof voelt het shirt extra luchtig aan. De kraag en manchetten zijn gemaakt van elastisch rib-materiaal. Op het contrastpanel op de schouder is een zilverkleurig hummel logo gedrukt.

Club Shirt k.m. Sr.

€ 19,99

Euro Short

€ 11,50

Forza Sock

€ 9,99

Status: Uitverkocht

Valencia Polyester Suit Jr.

€ 49,99

Dit ideale trainingspak, afkomstig uit de Valencia collectie van hummel, is gemaakt van 100% polyester tricot. Dit duurzame materiaal heeft een gebrushte binnenzijde en maakt het trainingspak bij uitstek geschikt voor trainingen en warming-ups. Het jack wordt gekenmerkt door de opstaande kraag, elastische boord en manchetten en de ventilerende mesh panels op de achterzijde van de mouwen. Zowel het jack als de broek is voorzien van steekzakken met rits. De broek heeft aansluitende pijpen, met een rits bij de enkels voor het makkelijk aan- en uittrekken van de broek. De chevrons en hummel logo’s zijn op het trainingspak geprint.

Status: Uitverkocht

Valencia Polyester Suit Sr.

€ 54,99

Status: Uitverkocht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!