Broekhuis clubbonus

Broekhuis Clubbonus voor SV Koedijk

Broekhuis draagt SV Koedijk graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus.
Dit houdt in dat er een bedrag in de kas wordt gestort wanneer een verenigingslid of ouders van een jeugdlid, bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

• € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan. Bob heeft als eerste gebruik gemaakt van de Broekhuis Clubbonus. Binnenkort rijdt hij in een mooie Broekhuis auto. Dat is dus € 150,- voor onze clubkas. Wie volgt?

Patrick van Beusekom, directeur Broekhuis Alkmaar: “Wij voelen ons verbonden met het lokale verenigingsleven in ons verzorgingsgebied en dragen sportverenigingen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Het succes van de Broekhuis Clubbonus zit in een betrokken en enthousiaste houding van de vereniging. Met de sponsorcommissie is afgesproken dat de Clubbonus op effectieve wijze wordt gepromoot: in het clubhuis, in de clubcommunicatie met haar leden en op het veld.”

Broekhuis Groep
Sinds 2 jaar maakt VW, Audi, Seat en Skoda dealer Martin Schilder onderdeel uit van de Broekhuis Groep. De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 13 automerken – Jaguar, Landrover, BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Fiat en Volvo – in 47 vestigingen.
Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten.

www.broekhuis.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!