Schagen E3 - Koedijk E1

Vroeg verzamelen voor een uitwedstrijd tegen Schagen. Helaas een aantal afmeldingen, maar gelukkig 2 nieuwe toppers die ons team komen versterken. Voor Senna en Sam hun eerste wedstrijd.

Na de warming up en een korte uitleg tijd voor de wedstrijd.

Met Michelle op doel kiest Koedijk meteen de aanval.
En dit resulteert in de eerste doelpunten. Schagen scoort ook snel waardoor Koedijk voor het eerst wat tegenstand krijgt.
Met nieuwe gezichten in het veld en een aantal afwezige is het toch even zoeken maar elkaar.

Maar eenmaal gevonden gaan het hard, goed samen spel en flitsende aanvallen zorgen voor een 3-10 ruststand.
Met Bart voor het laatst op doel starten we de tweede helft.

Schagen start goed in de tweede helft en weet een aantal keer het doel te vinden, wordt het dan toch nog spannend?
Geschrokken van de tegenstand herpakt Koedijk zich en weet het doel weer  te vinden. Koedijk wint deze wedstrijd met 9-20.
En sluit ook de 4e wedstrijd winnend af.

We nemen afscheid van Bart en wensen hem heel veel succes bij de D1.
En we zijn erg blij met 2 nieuwe toppers, leuk dat jullie met ons gaan meedoen Senna en Sam🤾‍♀️🤾‍♀️.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!