• SV Koedijk voetbalschool traint haar trainers!

    SV Koedijk voetbalschool traint haar trainers!

    Dit jaar heeft SV Koedijk haar eigen voetbalschool! Elke woensdagmiddag worden de JO8 / JO9 / JO10 getraind met het doel om elke speler verder te ontwikkelen. Nu gaan wij een stap verder en bieden wij trainers aan om aan te sluiten. Wanneer jij onderdeel bent van onze voetbalschool, krijg jij trainingsvormen aangereikt en word jij ook gecoacht op de accenten in een training.

    Jij krijgt de kans om je verder te verdiepen in het trainersvak waar het accent ligt op techniek, beheersing en cognitieve ontwikkeling. Vanuit diverse methodieken zal je merken dat jouw kennis en kunde verreikt zal worden. De gebruikte methodieken hebben al bewezen om elke speler op zijn/haar niveau verder te ontwikkelen. Het vergroot niet alleen de techniek van elke speler, maar ook het spelplezier! Wil jij met ons aan de bakermat staan van onze nieuwe talenten? Tijd om jezelf verder te ontwikkelen en jouw team meer te kunnen geven?

    De trainingstijden zijn van 14.45 - 15.45 en 15.45 tot 16.45. Per blok trainen wij +/- 40 kinderen en hebben 4 vormen per training. Deze vormen ontvang jij vooraf en hebt dan ook een "eigen" naslagwerk. Onze trainers kan je daarbij altijd bereiken voor vragen of andere hulp. Samen met jou kunnen wij dit succes verder brengen! Je kunt je aanmelden bij:

    tz@svkoedijk.nl
    cindy.schrama@svkoedijk.nl