Vomar Club is Koning actie

Roel van Halst

Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik

STEUN ONZE CLUB DOOR BOODSCHAPPEN TE DOEN BIJ VOMAR

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: KOKO2021
Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.
Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik

Bron: Vomar

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!