Handbalnieuws

Maandag 30 mei Algemene Ledenvergadering (Jaarvergadering).

12 mei 14:45  Na twee geen Algemene Ledenvergadering door Corona kan er nu weer één gehouden worden. Anders dan andere jaren niet in oktober/november maar nu in mei; 30 mei om precies te zijn. het Bestuur van s.v. Koedijk nodigt u van harte uit om de algemene leden vergadering van de s.v. Koedijk bij te wonen. Jaarvergadering van de s.v. Koedijk maandag 30 mei 2022. Aanvang: 20.00 uur in de kantine van s.v. Koedijk. Agenda: 1. Opening 2. Notulen jaarvergadering 11 november 2019 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4. Jaarverslag secretaris (ter vaststelling) 5. Jaarverslag sportcommissies (ter kennisgeving) 6. Financieel verslag penningmeester 7. Verslag financiële commissie 8. Verkiezing financiële commissie 9. Begroting seizoen 2022-2023 10. Contributie 11. Tennisvereniging Koedijk 12. Rondvraag 13. Pauze 14. Beantwoording rondvraag 15. Sluiting Bestuur s.v. Koedijk

Help jouw club vooruit samen met KPN Glasvezel

9 mei 18:00  Nu 6 maanden Internet & TV voor €35 /mnd én 6 maanden gratis ESPN Compleet. Gebruik je actiecode en pak deze deal.meer »

Vervangen kunstgras C-veld voor gras.

5 mei 11:45  Zoals een aantal van jullie al heeft gezien op het sportcomplex en/of heeft gelezen in de krant wordt er hard gewerkt op het C-veld. Het kunstgras is verwijderd en afgevoerd. Dat zal gerecycled worden. Het rubber is uit het kunstgras verwijderd. Het plastic onder het kunstgras idem dito. De rollen kunstgras, stapels rubber en het plastic ligt op de parkeerplaats en zal, hopelijk zo spoedig mogelijk, worden afgevoerd. Voor het is afgevoerd zijn het aantal parkeerplaatsen ernstig verminderd. Om met de grondwerkers op het C-veld te komen liggen er rijplaten voor de kantine en over het buitenterras beneden. Om gebruikers van het sportcomplex, sporters en kinderen van BSO Soef, te beschermen staan er hekken. Als je gaat trainen kan het zijn dat de hekken een belemmering vormen. Er is altijd wel een mogelijk om op het A- en B-veld te komen zonder de hekken te verplaatsen. Doe dat laatste dan ook s.v.p. niet. Nu het kunstgras is verwijderd zal er gewerkt gaan worden aan drainage en ondergrond wanneer er zeer hoogwaardig gras ingezaaid zal worden. Alles is er op gericht om in september het C-veld weer te kunnen gebruiken. Het D-veld zal per medio juni gerenoveerd worden.

Vomar Club is Koning actie

23 februari 14:30  Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cikmeer »

Bingo

14 februari 14:00  Doe je ook gezellig mee??meer »

Trainingen zijn weer begonnen

24 augustus 14:00  De handbal trainingen zijn weer begonnen! Lijkt handbal jouw ook leuk? Kom een keer mee trainen of stuur een mail naar handbal@svkoedijk.nl

Fijne Vakantie

8 juli 9:15  Fijne Vakantie

Een fijne moederdag

7 mei 20:15  Namens alle handballeden

Handbal E2: Koedijk - SSV

21 september 9:30  Deze zondagochtend was het tijd voor de 2e thuiswedstrijd van Koedijk; Koedijk tegen SSV. Met Isa als nieuwe aanwinst voor het team, was het hele team compleet: mooi moment voor een nieuwe groepsfoto. Na even lekker warm gerend en ingegooid te hebben kon de wedstrijd beginnen.meer »

Handbal E2: Eerste uitwedstrijd

20 september 13:45  Vandaag onze 1ste uitwedstrijd van dit seizoen. Koedijk E2 tegen KSV E5 in Heerhugowaard.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!