Overschrijven

Overschrijven van of naar een andere vereniging

Het overschrijven van of naar een andere vereniging dient uiterlijk vóór 31 mei geregeld te zijn. (zie ook afmelden)

Bij overschrijving naar sv Koedijk kunt u een overschrijvingsformulier aanvragen bij de ledenadministratie van sv Koedijk of waar mogelijk van deze site downloaden. Voor het overschrijven naar een andere vereniging dient u een overschrijvingsformulier op te halen bij uw nieuwe vereniging.

LET OP !!! Overschrijven naar een andere vereniging is alleen mogelijk als u aan alle contributiebetalingen, tuchtzaken waar kosten aan verbonden zijn, etc heeft voldaan. Dit is niet alleen van SV Koedijk naar een andere vereniging, maar ook andersom.

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Veldvoetbal:
Monique Vlaar
Daalderstraat 4
1827 JG Alkmaar
06-31066211

U kunt de overschrijvingsformulieren voor de veldvoetbal hier downloaden, deze laat u invullen door de huidige vereniging, en de antwoorden die door de speler (of ouders) moeten worden ingevuld dient u te verzorgen. Daarna kan dit formulier ingeleverd of opgestuurd worden naar de ledenadministratie van SV Koedijk.

Voor de F- E- en D-pupillen gebruikt u dit formulier ---->>> download

Voor de overige leeftijden gebruikt u dit formulier ------->>> download

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Handbal:
Hessel Koeten
Ramen 9
1811 LC Alkmaar
06-27308930

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Softbal:
Cees Groot
Westerweg 65
1815 DD Alkmaar
072-5647373