Aanmelden als lid van sv Koedijk

U kunt zich aanmelden als lid van sv Koedijk door:

Een inschrijfformulier in te vullen, onze voorkeur gaat uit naar het online inschrijfformulier. Voor nood zijn er echter ook papierenversie's te verkrijgen. De online versie gaat uiteraard allemaal via de mail. De inschrijving is goed voltooid als u een automatisch gegenereerde E-mail in uw mailbox krijgt. Als u deze niet heeft gekregen, dan is het verstandig even met de betreffende ledenadministratie contact op te nemen, of het formulier nogmaals in te vullen.

Mocht u gebruik maken van de papierenversie dan dient u deze op te sturen of in te leveren bij de betreffende ledenadminstratie.

Informatie over contributie, algemene voorwaarden en de spelregels voor overschrijving van een andere vereniging kunt u vinden onder de betreffende items op deze website.

Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat het lidmaatschap in werking treedt wanneer aan de gestelde voorwaarden is voldaan.

Wij wensen u veel sportplezier bij onze vereniging.

Extra info: Vrijwilligers zijn belangrijk en vormen een onmisbare schakel om de club te laten functioneren zoals gewenst. Zonder vrijwilligers geen actie. Omdat er helaas ook bij Koedijk onvoldoende vrijwilligers beschikbaar zijn om alle diensten naar behoren in te vullen, zullen wij ook de betalende leden van de club vanaf 1-1-2010 gaan inplannen om incidenteel een bijdrage te leveren. Dit door middel van het incidenteel bemannen van de kantine tijdens wedstrijddagen. Het bestuur zal personen gaan aanwijzen op basis van de behoefte vanuit de commissies. De namen zullen gepubliceerd worden op de website van Koedijk. Wij rekenen op ieders verantwoordelijkheid in deze.

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Voetbal:

Monique Vlaar
Daalderstraat 4
1827 JG Alkmaar
06-31066211

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Handbal:
Marleen Dam
06-26964489

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Softbal:
secretaris@svkoedijk

Ledenadministratie (aan- en afmelden) Zaalvoetbal:
Rob Romijn