Projectgroep Vrijwilligersbeleid sv Koedijk

Het Omnibestuur heeft de Projectgroep Vrijwilligersbeleid aangesteld met als doel om meer vrijwilligers bereid te vinden om voor onze vereniging een taak op zich te nemen. Daarnaast zal een beleid worden opgesteld voor de komende jaren.

De Projectgroep bestaat op dit moment uit Jack Steeman, Joost Schaub, Jacqueline Brienen en Rint van der Kooi, geadviseerd door Rein Lakeman en Martin Fellensiek. Rint is de voorzitter a.i.

De Projectgroep wordt begeleid en ondersteund door de KNVB.

Er is heel veel te doen op administratief gebied (inventariseren functies en vacatures, actualiseren van functieomschrijvingen), actief vrijwilligers werven, netwerken en brainstormen over de toekomst.  Uitbreiding van de Projectgroep is daarom noodzakelijk. Graag zien we aanmeldingen tegemoet! Je kunt contact opnemen met o.a. Rint: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-36.18.26.01 of het online vrijwilligersformulier invullen op de website.

Vrijwilligers zijn o.a. nu al nodig voor:

1. Scheidsrechters
  2. Kantine-medewerkers
  3. Coördinatoren uit-toernooien (Voetbal)
  4. PR -Communicatie (2)
  5. Vertrouwenscontactpersonen (2)

We zullen regelmatig over de voortgang rapporteren. Voor vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.