Intro handbal

Beste bezoeker,

Namens het hele bestuur wil ik u van harte welkom heten op onze website. De handbaltak van SV Koedijk heeft ongeveer 60 leden verdeeld over 6 teams, Dames B jeugd, Heren Senioren 1, Heren Senioren 2, Dames Senioren 1, Dames Recreanten en een Giganten team.

Ik ben Kevin Visser, voorzitter van de afdeling Handbal, en samen met de rest van het bestuur; Hessel Koeten, Marleen Dam en Rilana ten have ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken aangaande de handbal afdeling van SV Koedijk.

Bij de afdeling Handbal van SV Koedijk streven wij er naar om alle leden vooral veel plezier te laten hebben in het beoefenen van de sport. Dit doen we door meerdere keren per week trainingen aan te bieden en over het algemeen eens per week een competitiewedstrijd. Daarnaast organiseren we ook meerdere keren per jaar gezellige (en sportieve) evenementen voor de leden.

We zijn bijzonder trots op ons Giganten team, waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen genieten van Handbal onder zeer deskundig begeleiding. Mocht je hier meer informatie over willen hebben verwijs ik je graag door naar de site van de Giganten.

Als een van de weinige sporten is Handbal het hele jaar door te beoefenen en kent het bijvoorbeeld geen winterstop. In de periode maart-juni en augustus-oktober speelt de competitie en trainingen zich af in de buitenlucht met als thuisbasis ons eigen complex aan de Saskerstraat. In de periode oktober-maart trainen en spelen wij onze (thuis) wedstrijden in de sporthallen en zalen in Alkmaar (noord).

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, of geheel vrijblijvend en kosteloos een aantal proeftrainingen wilt meemaken, kunt u zich wenden tot 1 van de bestuursleden.

Kevin Visser