Waarom onze SV sponsoren?

SV Koedijk is een bruisende omnivereniging die veelvuldig bezocht wordt door de 1300 leden, hun aanhang en inwoners uit de leefomgeving. Mannen en vrouwen van alle leeftijden uit verschillende culturen en sommige met (fysieke) beperkingen komen bij SV Koedijk samen om te recreëren. Daarmee is het één van de grotere verenigingen in Nederland en een belangrijke pijler binnen onze gemeenschap. Om dit allen optimaal draaiende te houden is sponsoring heel belangrijk voor onze vereniging. Hiermee kunnen onze leden en bezoekers de faciliteiten geboden worden om hun sport zo goed mogelijk te beoefenen en/of samen te komen om te ontspannen en socializen.

Tegenover de sponsoring zetten wij meer dan alleen de klassieke tegenprestaties als borden en bedrukte shirts. Onze sponsoren krijgen ook publiciteit en naamsbekendheid op de social media van de club en website. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd voor onze sponsoren om te netwerken of puur voor de gezelligheid. We durven te beweren dat sponsoring bij SV Koedijk meer dan een overeenkomst is. Het is een samenwerking. Zo staan we open voor vernieuwende en creatieve sponsorideeën, ideeën in het algemeen en vragen of iets dergelijks. Een duurzame relatie is ons streven, dit is in onze ogen goed voor de sponsor en voor de vereniging!

Wist je dat?

… De Giganten bij ons de aandacht krijgen die zij verdienen? Ze zijn een garantie voor sfeer!

… Meisjes en vrouwen bij SV Koedijk een belangrijke plek innemen? Deze tak wordt geleid door oud-profs Ron van Alem en Patrick van Son!

… Bij SV Koedijk een door de KNVB zeer gewaardeerd scheidsrechterskorps rondloopt? Onder meer topscheidsrechters Van Sichum, Vink, Blom en Manschot hebben ons complex de afgelopen jaren bezocht!

… Op het moderne complex van SV Koedijk – naast drie prachtige kunstgras-, handbal- en softbalvelden – ook een panna- en F-arena te vinden is? Vele kinderen kunnen hun geluk niet op!

… Vele profclubs niet eens een mascotte hebben, alleen SV Koedijk wél? Op de activiteiten die SV Koedijk door het hele jaar verzorgt, zorgt Koe Dijkie voor een lach op de gezichten van vele bezoekers!