Club van 100

De Club van 100 heeft zich sinds 1996 ten doel gesteld om de vereniging S.V. Koedijk bij belangrijke projecten financieel bij te staan. Wij richten ons vooral op de projecten waarbij zoveel mogelijk mensen profiteren. De uitgaven van de Club van 100 zullen dan ook ten goede komen aan alle takken van sport binnen de S.V. Koedijk.

Denk daarbij onder meer aan;

-​vernieuwing van beeld- en geluidinstallatie in de kantine

-​uitbreiding van het cameratoezicht

-​uitbreiding van omroepinstallatie voor het gehele complex

-​aanschaf AED defibrillator

-​verbouwing toiletten in de kantine

-​diverse spelmaterialen voor de jeugd

Zeker in het huidige economische klimaat is het voor veel sportverenigingen bijzonder lastig om de verschillende takken van sport voor de leden betaalbaar te houden. De S.V. Koedijk is hier helaas geen uitzondering in. Teruggelopen sponsorinkomsten, de Btw-verhoging, het beperken van de Gemeentelijke subsidies zijn zomaar wat oorzaken die van invloed zijn op het financiële beleid van de S.V. Koedijk.

Een financiële ondersteuning vanuit de Club van 100 is daarom nu belangrijker dan ooit! En daarvoor hebben de sporters van S.V. Koedijk uw hulp nodig. Ieder bestaand lid van de  Club van 100 heeft  een naamsvermelding op ons bord gekregen in de kantine. Zij zijn u reeds voorgegaan. U weet ons toch zeker ook te vinden?

Wordt nu nog lid en steun daarmee indirect de S.V. Koedijk, haar leden én supporters!

Het kost u jaarlijks slechts een bijdrage van 50 euro.

Lid worden? Vul onderstaand formulier en wij nemen direct contact met u op.